dinsdag 17 oktober 2023

Sweet Sounds Of Heaven

Officieel verscheen op vrijdag 13 oktober jl de tweede single van het album Hackney Diamonds. Zoals dat gaat met vrijdag de 13e ging het even fout, maar vier dagen later heb ik deze nieuwe single in handen.
Het nieuwe album van The Stones verschijnt - als het ook niet uitloopt - aanstaande vrijdag en het is commercieel natuurlijk een briljante zet om eerste twee singles uit te brengen.

Fans als ik kunnen die dan toch niet in de winkel laten liggen. "Angry" de vorige single vond ik al helemaal ok en is zelfs wel een beetje een oorwurm. Opvolger "Sweet Sounds Of Heaven" vind ik persoonlijk toch een flinke stap beter.
Het nummer werd eind september door The Stones digitaal vrij gegeven en is nu ook als CD en op 10 inch vinyl beschikbaar.

Op dit heerlijke nummer zijn overigens een paar andere grote namen te horen, want zowel Lady Gaga als Steve Wonder zijn van de partij. Geweldig moet dat zijn om met zoveel talent in de studio te staan.
"Sweet Sounds Of Heaven" is een heerlijke zwoele Blues geworden met een flinke scheut Soul en Gospel. Bijdrage van Lady Gaga mag er ook echt zijn en vraagt zelfs om meer.
Smullen en na "Angry" en de deze "Sweet Sounds Of Heaven" is het nog meer uitkijken naar 20 oktober wanneer het volledige album beschikbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten