zaterdag 26 maart 2022

Drie nieuwe bootlegs Neil Young

Op de website van The Neil Young Archives is zojuist aangekondigd dat er komende maanden drie nieuwe bootlegs verschijnen. De albums verschijnen onder de vlag van de Official Bootleg Series die onderdeel is van The Neil Young Archives.
 
Het gaat om de volgende concerten en in alle gevallen gaat het om een akoestisch solo optreden.
 
Royce Hall - 1971
Opgenomen op 30 januari 1971 op UCLA. De set bestaat uit een zestiental nummers waaronder "Ohio", "Journey Through The Past"," Don’t Let It Bring You Down”, "Old Man", "Heart Of Gold" en  "Tell Me Why".
 
Dorothy Chandler Pavilion, 1971
Het betreft hier het laatste optreden van een tournee die Neil in de VS heeft gedaan. Het concert vond plaats op 1 februari 1971. Op de setlist "On The Way Home", "Tell Me Why", "Old Man", "Journey Through The Past", "Cowgirl In The Sand", "Heart Of Gold", en "A Man Needs A Maid".

Citizen Kane Jr. Blues (Live at The Bottom Line)
Opgenomen in New York op 16 mei 1974. Op deze setlist onder meer "Ambulance Blues", "Helpless", "Revolution Blues" en "On The Beach".
 
Voor de extra enthousiaste fan van Ome Neel heerlijk materiaal maar ook weer drie maanden droog brood. De meeste van ons krijgen in Mei hun vakantiegeld............ De CD's zullen dan beschikbaar zijn en kort daarop worden ook de vinylliefhebbers bediend.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten