dinsdag 25 oktober 2022

Museum Rockart

Afgelopen zondag eindelijk een bezoek gebracht aan Rockart Museum in Hoek van Holland. Dat stond al heel lang op de wensenlijst maar als het mega mooi weer is ga ik liever fietsen of wandelen.
Ik had een paar dagen flink gefietst (racefiets) en gewandeld dus dagje rustig aan en op naar Rockart met een maatje en daar heb ik geen spijt van.

Het is een relatief klein museum met een geïntegreerde shop, waar een muziekliefhebber permanent het kwijl achter z'n kaken vandaan voelt komen.
Een enorm aanbod aan LP's en CD's maar ook beeldjes, posters, boeken, pins, T-shirts en wat je maar aan merchandise rond rockmuziek kan bedenken.

Heerlijk om hier rond te neuzen. De vitrines staan vol met prachtige relikwieën uit 60 jaar rockgeschiedenis. Je onderdompelen in een stuk muziekhistorie kan je afwisselen door lekker te browsen door de vele bakken met muziek.

De prijzen van LP's zijn de laatste maanden helemaal door het dak aan het gaan, maar bij Rockart kan je voor nette prijzen toch voldoende platen scoren.

Leuk om een zondagmiddag stuk te slaan. Ben je echter een liefhebber van LP's dan is het verstandig om een budget met jezelf af te spreken want het aanbod is enorm.

Verder aardig en behulpzaam personeel. Prima!

Sfeerimpressie (ik ga zeker nog een keer met een echte camera)







Geen opmerkingen:

Een reactie posten